Έπιπλα κήπου και βεράντας

ΕΝΑ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΣΑΣ

Ήλιος, φώς, καθαρός αέρας και..θέα !! Συστατικά που η ελληνική φύση μας προσφέρει απλόχερα και εσείς μπορείτε να τα απολαύσετε καθισμένοι αναπαυτικά στα έπιπλα κήπου και βεράντας που θα επιλέξετε από την πλούσια συλλογή μας. Με προσεγμένες κατασκευές που αντέχουν στον άπλετο ελληνικό ήλιο και τις καιρικές συνθήκες, με ελάχιστη ή και καθόλου συντήρηση θα απολαμβάνετε πάντα με τους δικούς σας ανθρώπους και την παρέα σας ηλιόλουστες και ξένοιαστες στιγμές, μετατρέποντας τον κήπο ή την βεράντα σας σε ένα εξοχικό που θα έχετε πάντα…δίπλα σας.

Η AndrosWood διαθέτει μια πολύ μεγάλη  γκάμα επιλογών σε έπιπλα κήπου, βεράντας και εξωτερικών χώρων είτε σε σετ είτε σε μενονωμένες καρέκλες και τραπέζια, που σίγουρα θα περιλαμβάνει και τις πιο ξεχωριστές και ειδικές σας απαιτήσεις. Στην σπάνια περίπτωση που δεν θα βρείτε κάτι να επιλέξετε ή πρόκειται για ιδιαίτερη ανάγκη του χώρου σας, είμαστε εδώ με την μεγάλη μας εμπειρία σε ειδικές κατασκευές να καλύψουμε και αυτή σας την απαίτηση.

Επισκεφθείτε την ανανεωμένη μας έκθεση στην περιοχή Απροβάτο της Άνδρου με τον άνετο χώρο στάθμευσης,  για να συζητήσουμε από κοινού τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουμε ένα εξοχικό…στην βεράντα σας και σε ξεκούραστες τιμές !!