Καναπεδες

ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΑΣ

Οι καναπέδες είναι έπιπλα που με γνώμονα την λειτουργικότητα και της χρηστικότητάς τους, αποτελούν ένα επιπλέον στολίδι στο σαλόνι σας αλλά  μπορούν και πρέπει να κάνουν τη διαφορά στην συνολική ανάδειξη του χώρου προκειμένου το σαλόνι σας να αντικατοπτρίζει το στυλ και την αισθητική του σπιτιού αλλά και του προσωπικού σας ξεχωριστού και καλαίσθητου στυλ και ύφους και σε πάντα..αναπαυτικές τιμές.  

Στην AndrosWood σας προτείνουμε σχέδια για τριθέσιους και διθέσιους αλλά και λύσεις για καναπέδες με μηχανισμό σε εξαιρετικές τιμές που σίγουρα θα καλύψουν και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες εντυπωσιάζοντας και ξεχωρίζοντας με το στυλ και το σχεδιασμό τους. Όποια κι αν είναι η αισθητική και η τάση του χώρου σας  για κλασσικούς ή μοντέρνους καναπέδες, για vintage ή γραμμικό τόνο, σε απλή ή σε extreme γραμμή σχεδίασης, ίσιους ή γωνιακούς και σε κάθε διάσταση που χρειάζεστε εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε σε τιμές…ξεκούρασης.

Για το μόνο που δεν..μπορούμε είναι η ποιότητα κατασκευής και η επιλογή των υλικών καθώς είναι μια και μοναδική : Η κορυφαία