Παιδικο δωματιο

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

Όλο γνωρίζουμε ότι στην σημερινή εποχή -καλώς ή κακώς- τα παιδιά έχουν φορτωμένο και βαρύ καθημερινό πρόγραμμα, πολλές φορές δυσανάλογο του χρόνου τους. Έτσι, γυρνώντας σπίτι, ο μικρός σας πρίγκηπας, η μικρή πριγκίπισσα ή… και οι δύο χρειάζονται τον δικό τους, προσωπικό χώρο για να αποφορτίσουν και κάποιες φορές να…εκτονώσουν την ένταση της ημέρας τους. Και μετά την αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά, το καλύτερο που τους περιμένει είναι το παιδικό δωμάτιο, το βασίλειό τους στην ουσία. Σχεδιασμένο και στολισμένο με την δικιά σας φροντίδα και επιμέλεια και κατασκευασμένο με την αξεπέραστη τεχνική και ποιότητα κατασκευής που η AndrosWood μπορεί και ξέρει να προσφέρει, το παιδικό δωμάτιο προσφέρει θαλπωρή, σιγουριά και ζεστασιά στο βλαστάρι σας για να ασχοληθεί απερίσπαστο και εμπνευσμένο με το διάβασμα  και  το παιχνίδι του.

previous arrow
next arrow
Slider

Με προσεγμένα υλικά κορυφαίας ποιότητας, απαλλαγμένα από κάθε είδους βλαβερά χημικά και πρόσθετα,  δημιουργούμε για το παιδικό σας δωμάτιο έναν χώρο υψηλής αισθητικής, εργονομίας και αντοχής σε σχέδια ύφος και στυλ που ταιριάζουν στις  απαιτήσεις του πιο απαιτητικού μας κριτή…του παιδιού !!

Σας περιμένουμε στην έκθεσή μας, στην περιοχή Απροβάτου της Άνδρου για να δείτε από κοντά την πλούσια και εργονομική συλλογή παιδικών δωματίων σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και  χρωμάτων και κυρίως σε..παιδικές τιμές, να γνωριστούμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

Στην AndrosWood σας εγγυόμαστε ότι θα σας προσφέρουμε ένα παιδικό δωμάτιο όπως, ακριβώς, το θέλετε αλλά για το μόνο που δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε  είναι ότι δεν θα το χρησιμοποιεί και το….μεγάλο παιδί της οικογένειάς σας !!