Ποιοι ειμαστε

Για να κοιμάστε…ήσυχοι

Η Androswood, από το 2006, δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο της επίπλωσης καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού, για άνεση, διάχυτη πολυτέλεια και εργονομία σε προσιτή τιμή και ..δυσπρόσιτη ποιότητα υλικών και κατασκευής.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε χειροποίητα έπιπλα κάθε είδους, σε σύγχρονο, παραδοσιακό, κλασσικό , παιδικό και όποιο άλλο ύφος εσείς επιθυμείτε για αναπαυτικά σαλόνια, άνετες τραπεζαρίες, ξεκούραστες κρεβατοκάμαρες, γουστόζικα παιδικά δωμάτια μοναδικά έπιπλα κήπου και βεράντας σε πολύ προσιτές τιμές και σε μεγάλες προσφορές.

androswood ποιοί είμαστε2

Παράλληλα μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή χρειάζεστε καλύπτοντας χώρους ειδικών διαστάσεων , απαιτήσεων και σχεδιασμού

Είμαστε επίσης αποκλειστικοί συνεργάτες της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας στρωμάτων MORFEAS από την πλούσια γκάμα της οποίας μπορείτε να επιλέξετε μονά, ημίδιπλα, διπλά και υπέρδιπλα στρώματα με αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής και υλικών.

Θα μας βρείτε στην περιοχή Απροβάτο της Άνδρου, στον κεντρικό δρόμο προς την Χώρα, λίγο μετά το Μπατσί . Είμαστε στην διάθεσή σας για να συζητήσουμε απο κοινού τις ανάγκες σας και να υλοποιήσουμε τα όνειρά σας “δια χειρός”.