Τραπεζαριες

ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ … ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Οι στιγμές που βρίσκεστε με τους δικούς σας ανθρώπους είναι πάντα ιδιαίτερες και σημαντικές. Πόσο μάλλον όταν συνδυάζονται με ένα ανοιχτό γεύμα, ένα πλούσιο μπουφέ ή ένα ρομαντικό δείπνο και συνεπώς η επιλογή μιας  τραπεζαρίας που θα συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία μαζί με την πολυχρηστικότητα , τη φινέτσα και την εργονομία για τη φιλοξενία των καλεσμένων σας,  θα πρέπει να γίνεται προσεκτικά και πάντα με κριτήριο την ποιότητα κατασκευής, την αισθητική και την προσαρμογή στον χώρο σας καθώς και με την ανθεκτικότητα και την στιβαρότητα στον χρόνο μιας και δεν αλλάζουμε έπιπλα…κάθε μέρα !!

previous arrow
next arrow
Slider

Η τραπεζαρία, είτε ως μεμονωμένος συνδυασμός με τραπέζι και καρέκλες είτε ως πλήρες σετ με μπουφέ, με ή χωρίς καθρέπτη, με μονή, διπλή ή επιπλέον στήλη και σύνθεση για τα καθημερινά ή και επίσημα σκεύη και διακοσμητικά σας αντικείμενα  αναδεικνύει  τον χώρο σας, προσδίδοντάς της στυλ και εκλεπτυσμένο γούστο, ενώ έτσι οι δυνατοί συνδυασμοί και οι διαθέσιμες επιλογές σας γίνονται ακόμη περισσότερες.

Εδώ, στην AndrosWood, το προσωπικό σας γούστο και το ξεχωριστό design, συναντούν την αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής και την λεπτομερή και εγγυημένη εργασία μας έτσι ώστε από κοινού να αποτελούν το κυριότερο κριτήριο για την τελική επιλογή σας. Δώστε στο χώρο σας μία ξεχωριστή αύρα αισθητικής και μια αίσθηση προσιτής αλλά και χρηστικής πολυτέλειας κάνοντας επίσημες ακόμα και τις καθημερινές σας δραστηριότητες, σε πολύ προσιτες και οικονομικές τιμές.

Ρωτήστε μας και…εκμεταλευτείτε μας για τις προσφορές μας !!