Μαξιλαρια υπνου

Ανατομικά μαξιλάρια για αυχενικό

Τα ανατομικά μαξιλάρια ύπνου από memory foam και latex, που θα βρείτε στην AndrosWood, στην Άνδρο, είναι κατασκευασμένα με τα πλέον σύγχρονα και υγιεινά υλικά χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές προδιαγραφές, για άνετο, ασφαλή και υγιεινό ύπνο σε μαξιλάρια με ιδιαίτερη μέριμνα για τυχόν αυχενικό πρόβλημα.

Τα ανατομικά μαξιλάρια της AndrosWood προσαρμόζονται τέλεια στο περίγραμμα του κεφαλιού σας, λαμβάνουν ακριβώς το σχήμα του αυχένα, απορροφούν την πίεση που ασκείται και επιτρέπουν τόσο στον αυχένα, όσο και στους ώμους να αναπαυθούν σε φυσική, κατάλληλη θέση. Επιλέξτε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες, είτε προτιμάτε ένα ψηλό μαξιλάρι, είτε ένα χαμηλό, είτε ένα με ανατομική καμπύλη. Στη συλλογή μας διαθέτουμε μαξιλάρια με αφρό μνήμης, με επίστρωση από gel για ένα καταπραϋντικό αποτέλεσμα δροσιάς, αλλά και με συνδυασμό αντιμικροβιακού latex για όσους έχουν πρόβλημα εφίδρωσης.

Η σειρά των ανατομικών μαξιλαριών περιέχει επίσης και τα ιδανικά μαξιλάρια για προβλήματα με αυχενικό , όπως είναι ταwater gel και water gel-air , μια μοναδική καινοτομία της κορυφαίας εταιρείας ΑΜΒΕ στην τεχνολογία ύπνου καθώς ο πρωτοποριακός συνδυασμός του υλικού memory foam με δροσιστικά σφαιρίδια Gel στη μάζα του και οι διαμπερείς του τρύπες για τέλειο αερισμό, δίνουν την απολύτη στήριξη στον αυχένα, την άνεση και την δροσιά με τέλεια θερμοκρασία για έναν ξεκούραστο ύπνο

Στην μεγάλη μας συλλογή θα βρείτε και την σειρά Breeze air Memory και Breeze Memory με HydroGel, ακόμα μια κορυφαία καινοτομία της ΑΜΒΕ στην τεχνολογία του ύπνου. Βασικό χαρακτηριστικό είναι ο συνδυασμός του πρωτοποριακού υλικού Memory Foam με δροσιστικό Gel στην επιφάνειά του, ιδανικό για άνετο ύπνο καθώς δροσίζει και παρέχει τέλεια θερμοκρασία. Οι αεραγωγοί του διευκολύνουν την κυκλοφορία αέρα, βοηθώντας την εξάτμιση της υγρασίας και διατηρώντας το πάντα φρέσκο και δροσερό.

Για ιδανική στήριξη του αυχένα και για έναν πραγματικά ξεκούραστο ύπνο, επιλέξτε το μαξιλάρι που σας ταιριάζει , είτε κανονικό είτε ανατομικό, από τη σειρά Cool Gel της ΑΜΒΙΕ. Είναι κατασκευασμένα από το φυσικό υλικό Latex με υποαλλεργικές ιδιότητες, φιλικό στο περιβάλλον και υγιεινό για τον χρήστη. Είναι ένα μαξιλάρι με πυρήνα απόLatex και με επίστρωση Cool Gel που επιτυγχάνει αρμονική ισορροπία άνεσης και στήριξης αλλά και δροσιάς διασφαλίζοντας την υγιεινή στον ύπνο, διότι το latex αποτρέπει την ανάπτυξη ακάρεων και μικροβίων. Διαθέτουν κυψελώδη αρχιτεκτονική, που ευνοεί την άριστη κυκλοφορία του αέρα.

Στην σειρά Breeze Latex και Breeze Gel Latex θα βρείτε τον απόλυτο συνδυασμό ξεκούραστου και ανατομικού ύπνου, επιλέγοντας το μαξιλάρι που σας ταιριάζει καλύτερα. Αν έχετε προβλήματα με το αυχενικό σας, αλλά και θέματα εφίδρωσης τα μαξιλάρια της σειράς Breeze θα σας προσφέρουν τον απόλυτο συνδυασμό σταθερότητας και δροσιάς με τη χρήση του αντιμικροβιακού Latex και του δροσιστικού Gel αλλά και τον μοναδικό ανατομικό σχεδιασμό τους.

Ρωτήστε μας για ότι θέλετε σχετικά , αλλά ελάτε και να…κοιμηθείτε στην έκθεσή μας, στην περιοχή Απροβάτο της Άνδρου