Μεταλλικες

Η πλούσια συλλογή της AndrosWood από κρεβατοκάμαρες περιλαμβάνει και μεταλλικά κρεβάτια υψηλής σχεδίασης, με σεβασμό και έμπνευση από την παραδοσιακή μεταλλουργία και την νησιώτικη αισθητική. 
Τα μεταλλικά κρεβάτια έγιναν δημοφιλή από τον 18ο αιώνα, τότε που ήταν δείγμα οικονομικής ευημερίας. Προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές όσον αφορά στο χρώμα, το σχήμα και το στυλ. Ιδιαίτερα, η ευελιξία στα χρώματα είναι αρκετά μεγάλη και το σημαντικότερο είναι ότι η φθορά με το χρόνο είναι πολύ μικρή.


Δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, είναι πολύ ανθεκτικά και γι’ αυτό έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής. Οι μεταλλικές κρεβατοκάμαρες και οι κουκέτες μπορούν να έχουν μοντέρνο ή κλασσικό στυλ αλλά ακόμη και να φαίνονται ως κρεβάτια-αντίκες δίνοντας έτσι πολλές επιλογές διακόσμησης στο χώρο σας.
Μπορούν να περιλαμβάνουν ορθοπεδικό τελάρο για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή, άνεση και σιγουριά ή τις κλασσικές ξύλινες τάβλες.
Προτιμήστε τα  για την εξοχική σας κατοικία, για τον ξενώνα αλλά και για κάθε είδους ξενοδοχειακό εξοπλισμό
Στην AndrosWood κατασκευάζουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό την μεταλλική κρεβατοκάμαρα που χρειάζεστε σε πολύ προσιτές τιμέςΡωτήστε μας για τις προσφορές μας.