Στρωματα, προϊοντα υπνου

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ….ΔΙΚΑΙΟΥ

Τα τέσσερα βασικά συστατικά της ανθρώπινης ζωής είναι το οξυγόνο, το νερό, η υγεία και ο ύπνος. Και μάλιστα τα δύο τελευταία είναι και άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους με σωστά επιλεγμένα ανατομικά ή και ορθοπεδικά στρώματα. Για έναν πραγματικά ξεχωριστό ύπνο που θα ξεκουράζει και θα αναζωογονεί, χρειάζεται ηρεμία, επαρκής χρόνος, χαλαρωτικό περιβάλλον, και κυρίως το κατάλληλο στρώμα .

previous arrow
next arrow
Slider

Η Androswood στην έκθεσή της στην Άνδρο, επιλέγει στρώματα από την πλούσια συλλογή στρωμάτων και προϊόντων ύπνου της Morfeas Strom σε κάθε μέγεθος και ανάγκη. Μονά, διπλά, ημίδιπλα και παιδικά στρώματα είναι στην διάθεσή σας για να επιλέξετε με βάση τις εκάστοτε ανάγκες σας για να εξασφαλίσετε για τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους απόλυτη άνεση, σίγουρη στήριξη και απόλυτη ξεκούραση, .

Η παραγωγή των στρωμάτων βασίζεται σε βιώσιμες και χειροποίητες πρακτικές, χωρίς κόλες, συντηρητικά και PVC ενώ όλα τα στρώματα περιέχουν φυτικές πρώτες ύλες και είναι κατασκευασμένα με 100% οργανικά υλικά που προέρχονται και υφίστανται επεξεργασία με μη τοξικές μεθόδους που δεν ευαισθητοποιούν το σώμα μας και δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον

Στρώματα εξαιρετικής ποιότητας, ανατομικά και ορθοπεδικά για απόλυτη στήριξη της σπονδυλικής στήλης, μαξιλάρια ειδικής σύνθεσης και κατασκευής για αποφυγή προβλημάτων αυχένα καθώς και μεγάλη επιλογή σε επιστρώματα εξασφαλίζουν υγιεινή και αντοχή στο χρόνο, αλλά πάνω απ’ όλα, τον ξένοιαστο ύπνο που χρειάζεστε και μάλιστα σε τιμές..ξεκούρασης !!