Κουφωματα

Στην Androswood, κρατώντας διαρκώς ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων στην εξυπηρέτηση, αναπτύσουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες προκειμένου να ανταποκρινόμαστε διαρκώς στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας, με πιο πρόσφατη δραστηριότητα στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων υψηλής ποιότητας στην Άνδρο αλλά και στα κοντινά νησιά, όπως Τήνος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος και Σαντορίνη.

Στο πλαίσο αυτό, φέρνουμε στην Άνδρο συνεργασία με την NEWIN, μια υποδειγματική παραγωγική μονάδα κατασκευής κουφωμάτων για πόρτες και παράθυρα και πιστοποιημένο συνεργάτη της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας REHAU, θέτοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και της λειτουργίας αυτής της συνεργασίας την άμεση εξυπηρέτηση και την μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Για να το πετύχουμε αυτό, καταγράφουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας, σχεδιάζουμε με ακρίβεια τα κουφώματα που ταιριάζουν αισθητικά και λειτουργικά στον χώρο σας, παράγουμε με ποιότητα και τοποθετούμε με συνέπεια.

Εχοντας συνάψει συνεργασία με μια απο τις μεγαλύτερες και παγκοσμίως γνωστές εταιρίες γερμανικής προέλευσης, τη REHAU, για την κατασκευή κουφωμάτων, φέρνει στην Άνδρο τον άριστο συνδυασμό της γερμανικής τεχνολογίας με την εγγύηση της Androswood και στα κουφώματα PVC.
Μοναδική ποιότητα, υποδειγματική συνέπεια, πιστοποιημένη παραγωγή με μοναδικό επαγγελματισμό και υψηλή τεχνογνωσία σε τιμές απόλυτα προσιτές, φέρνουν τα κουφώματα PVC της Androswood σε κάθε σπίτι στην Άνδρο.


Δείγματα έργων και εγκαταστάσεις μας