Ποιοι ειμαστε

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η AndrosWood, ξεκινώντας το 2006 από ένα μικρό ξυλουργείο, με την αγάπη και την αποδοχή των πελατών της δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο της επίπλωσης καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού, για άνεση, διάχυτη πολυτέλεια και εργονομία σε χαμηλή τιμή και ..υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής.

Στηρίζουμε πλήρως τις ελληνικές πρώτες ύλες και τους προμηθευτές μας με γνώμονα να σας προσφέρουμε διαρκώς άριστη ποιότητα σε χαμηλές τιμές. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε χειροποίητα έπιπλα κάθε είδους, ακόμα και σε δικά σας σχέδια που θα μας υποδείξετε σε σύγχρονο, παραδοσιακό, κλασσικό , παιδικό και όποιο άλλο ύφος εσείς επιθυμείτε για αναπαυτικά σαλόνια, άνετες τραπεζαρίες, ξεκούραστες κρεβατοκάμαρες, γουστόζικα παιδικά δωμάτια μοναδικά έπιπλα κήπου και βεράντας σε πολύ προσιτές τιμές και σε μεγάλες προσφορές.

Είμαστε διαρκώς δίπλα σας με καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, με δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση για όλη την Άνδρο.


Στρώματα & Κρεβατοκάμαρες

Είμαστε αποκλειστικοί συνεργάτες της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας στρωμάτων MORFEAS από την πλούσια γκάμα της οποίας μπορείτε να επιλέξετε μονά, ημίδιπλα, διπλά και υπέρδιπλα στρώματα με αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής και υλικών τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με μεταλλικέςντυμένες και ξύλινες κρεβατοκάμαρες σε σετ ή και σε μενονωμένα έπιπλα, αλλά και κουκέτες για πλήρη εργονομία, άνεση και ξεκούραση, τόσο σε μεταλλικό σκελετό όσο και σε ξύλινο. 

 

Καναπέδες & Τραπεζαρίες

Στην AndrosWood σας προτείνουμε σχέδια για τριθέσιους και διθέσιους αλλά και λύσεις για καναπέδες με μηχανισμό σε εξαιρετικές τιμές που σίγουρα θα καλύψουν και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες εντυπωσιάζοντας και ξεχωρίζοντας με το στυλ και το σχεδιασμό τους. Και επειδή οι στιγμές που βρίσκεστε με τους δικούς σας ανθρώπους είναι πάντα ιδιαίτερες και σημαντικές, πόσο μάλλον όταν συνδυάζονται με ένα ανοιχτό γεύμα, ένα πλούσιο μπουφέ ή ένα ρομαντικό δείπνο η επιλογή μιας  τραπεζαρίας που θα συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία μαζί με την πολυχρηστικότητα , τη φινέτσα και την εργονομία είναι απαραίτητη.

 

Έπιπλα βεράντας & ειδικές κατασκευές

Ήλιος, φώς, καθαρός αέρας και..θέα !! Συστατικά που η ελληνική φύση μας προσφέρει απλόχερα και εσείς μπορείτε να τα απολαύσετε καθισμένοι αναπαυτικά στα έπιπλα κήπου και βεράντας που θα επιλέξετε από την πλούσια συλλογή μας. Παράλληλα, η πολύχρονη εμπειρία μας, η βαθιά γνώση της τέχνης του ξύλου αλλά και η μεγάλη αγάπη και το μεράκι που διαθέτουμε, μας δίνει την δυνατότητα να δώσουμε σχήμα και μορφή σε κάθε είδους μικρή ή μεγάλη σας επιθυμία και να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε χειροποίητα μικροέπιπλα, ειδικές ξύλινες κατασκευές κάθε είδους και μεγέθους προκειμένου να αισθάνεστε πάντα την σιγουριά και την εξασφάλιση ότι σε εμάς..βρήκατε τον μάστορά σας  !!

Κουφώματα

Στην Androswood, κρατώντας διαρκώς ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων στην εξυπηρέτηση, αναπτύσουμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες προκειμένου να ανταποκρινόμαστε διαρκώς στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας, με πιο πρόσφατη δραστηριότητα στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων υψηλής ποιότητας στην Άνδρο αλλά και στα κοντινά νησιά, όπως Τήνος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος και Σαντορίνη.

Στο πλαίσιο αυτό, φέρνουμε στην Άνδρο συνεργασία με την NEWIN, μια υποδειγματική παραγωγική μονάδα κατασκευής κουφωμάτων για πόρτες και παράθυρα και πιστοποιημένο συνεργάτη της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας REHAU

Κορυφαίες συνεργασίες